10voorBiologie onderbouw

Sinds enkele jaren is 10voorBiologie ook beschikbaar voor de leerjaren 1 tot en met 3 van havo en vwo. 10voorBiologie biedt een volledig programma aan theorie en opdrachten in drie kennisniveaus dat leerlingen uitdaagt inzicht te verwerven in de relatie tussen biologische processen en het leven van organismen.

Degelijke voorbereiding op de bovenbouw
Met de lesstof van 10voorBiologie worden leerlingen gestimuleerd tot het aanleren van vaardigheden. Zowel de leerlingen die in de bovenbouw biologie in hun pakket hebben als de leerlingen die geen biologie kiezen, hebben voordeel van het aanleren van de denkwijzen en vaardigheden.

Uitdaging voor leerlingen
Biologie in de onderbouw is niet enkel kennis reproduceren, maar vooral kennis en inzicht kunnen toepassen. Leerlingen gaan bij 10voorBiologie aan de slag met pittige lesstof en laten zich uitdagen door veel extra verdiepingsmateriaal.

Papier & digitaal
10voorBiologie geeft de mogelijkheid lesstof aan te bieden op de manier die het beste bij de lespraktijk past: op papier, digitaal of gecombineerd. In de digitale versie treffen leerlingen praktische links naar korte video´s en functionele aanvullende informatie. 

Mediumneutraal
Ongeacht met welk device of in welke browser 10voorBiologie.nl wordt bezocht, via ieder medium is 10voorBiologie volledig benaderbaar.

Extra’s voor docenten
Voor docenten zijn tal van hulpmiddelen beschikbaar, zoals SO’s en proefwerken per hoofdstuk (gedifferentieerd naar de havo- en vwo-leerling).